Предлагаше се да изкупим 18 имота разхвърляни в Южния парк, правещи дупки сред другите частни имоти като на швейцарско сирене и с невъзможност да се направи дори една алея.

Свързани новини

28.03.2024 15:00

Спряхме Аферата с имотите в Южния парк: Георги Георгиев

Видян 285 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Спряхме Аферата с имотите в Южния парк


 Беше прието предложението ни имотите да бъдат изкупувани едва след като бъде направен правен анализ на имота, за да знаем чий е, как е придобит, може ли общината да защити правата си преди да ги изкупи.


 Ето защо направихме това предложение:


 Предлагаше се да изкупим 18 имота разхвърляни в Южния парк, правещи дупки сред другите частни имоти като на швейцарско сирене и с невъзможност да се направи дори една алея.


Част от тези 18 имота бяха възбранени по реда на Данъчно-осигурителния процесуален кодекс заради публични задължения. Тоест, ако все пак общината плати тези имоти на частната фирма, после може да ги изгуби.


 10 от 18-те имота са на двама собственика. Дали е напълно случайно, всеки може да преценява. А на 5 от предложените за изкупуване имоти е съсобственик строителна фирма „ИНТЕРМЕКС ИН“ ООД.


Изключително притеснително е за нас упорството на колегите от ПП-ДБ-СС, които на принципа “Ако не ти харесват ценностите ми - имам си и други” ни предложиха други 10 имота, на мястото на тези 5, които ние успяхме да извадим от програмата. Тези 10 имота бяха предложени по време на заседание без проверка и предварителна информация. Това засилва съмненията ни, че има нещо нередно в програмата им за изкупуване на имоти в Южния парк. 


Накрая групата на ПП-ДБ-СС не подкрепиха програмата без да са включени всички имоти, които те искат в Южния парк. Ние ще подкрепим програмата на кмета за управление на общинската собственост само при положение, че от нея са извадени тези скандални имоти", съобщи общинският съветник Георги Георгиев.



 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 28.03.2024 15:22

    Лоши хора! Пак спряхте поредната далавера на Борис Бонев!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион