Свързани новини

06.09.2020 08:12

Справедливост не се постига с юмрук, бесилки, бомбички: Борисов

Видян 1612 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   "Съединението на Княжество България с Източна Румелия е забележителен успех на българското общество. Доказателство, че един обединен народ може да постигне велико дело съвсем сам, без чужда помощ. Мощната подкрепа и единение около националния идеал тогава са знак за зрелостта и волята на обществото. Винаги съм смятал, че трябва да използваме поуките на миналото, за да решаваме проблемите си днес. Сега желанието за ново начало отново е факт. Справедливост и по-добро бъдеще се постигат със средствата на демокрацията, а не с вдигнат юмрук. Нито с ковчези, бесилки, бомбички и унизени служители на реда. Този процес не се изчерпва и със смяната на един управляващ с друг. Затова предложих и конкретен план за рестарт. Кауза, около която си струва да се обединим. И която може да ни изведе от един труден момент. Точно както преди 135 години. Защото Съединението прави силата! Честит празник!", написа премиерът Бойко Борисов във Фейсбук.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 06.09.2020 19:36

    Вече всички знаят за престъпното криминално минало на Борисов като мутра, за затвора, за нелегалните цигари и амфетамин, за огромните кражби на десетки милиарди за себе си и приятелски кръгове, за слугинажната му политика в ущърб на българите и плячкосване на държавна и общинска земя, за фалита на КТБ, за насилствено крадене и фалиране на бизнеси, за нефелните пропраителствени медии, за записите и снимките с пачки и кюлчета....и този човек се държи като невменяем, а все пак е премиер на ЕС държава! Заради него и неговите действия България и бълг.народ са на дъното на всички класации с унищожено здравеопазване, образование, социална политика, челно място по смъртност, най-бързо стопяващата се нация....просто е национална катастрофа!!!

  • 003 Anonimen 06.09.2020 19:35

    Нарочно не ти споменавам името,защото то е срам за България.Защо хвърли младите момчета и момичета в кирливите ръце на тази милиционерска сган.Те бяха бити,обгазени,унижени,но те стоически останаха на площада,за да ти искат оставката и дълго пребиваване в ЦСЗ!Ти унизи и пренебрегна младата генерация на България.Слез от шибания държавен джип,освободи гавазите си и застани ако имаш здрави топки пред хората на площада,които вече два календарни месеци са там и искат само едно,теб да те няма.Никой освен баба Меркел,не те има за фактор в държавата ни,независимо на какво ниво.Българите са най бедните на Балканите и в Европа.Изключвам 20-25% от тях,които са на един дъх от теб,изсмуквали и изсмукват,благата на държавата ни под формата на обществени поръчки и други олигархични приоми.Къде ти е главата,когато Себастиан Курц,говори за своята Австрия?Без гавази с дебели вратове,пеш,той се среща с президента на Австрия в кафе сладкарница на сладка приказка.5-6 пазачи вървят след Боко да го пазят.От кого бе Боко!?

  • 002 Anonimen 06.09.2020 15:04

    Razsledvane za ogromnata korupzia na tikvata.

  • 001 ХХХХХХХХХХХ 06.09.2020 10:54

    С ПАБЛО ЕСКОБАР ЕДИНЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА !!! ОСТАВКА, СЪД И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА МУТРАТА !!! КОНФИСКАЦИЯ И ЛУСТРАЦИЯ ЗА ЧЛЕНОВЕТЕ НА герб!! ПРОКАЗАТА герб ТРЯБВА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕНА !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни