След като стана ясно, че предложените от "Продължаваме промяната" кандидати Иван Христанов и Радостин Василев отново не получават подкрепа в пленарната зала и председателски места, съпредседателят на формацията Кирил Петков, каза, че  парламентарната група на ПП ще обсъди дали да промени тези номинации.

Свързани новини

28.10.2022 11:40

Спортната комисия остана спорна, правната и конституционната имат ръководство

Видян 742 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатите отново не избраха председатели на трите спорни комисии - спортна, земеделска и по правата на човека. За Комисията на младежта и спорта - от "Продължаваме промяната" отново номинираха Радостин Василев, а от ДПС - Халил Летифов. И двамата бяха отхвърлени, предаде БНР.

За Комисията по земеделие депутатите отхвърлиха отново и кандидатурата на Иван Христанов. За Комисията по правата на човека не бяха направени номинации.

С пълно единодушие Комисията по правни въпроси оглави Радомир Чолаков от ГЕРБ, а по конституционни въпроси - Атанас Славов от "Демократична България".

След като стана ясно, че предложените от "Продължаваме промяната" кандидати Иван Христанов и Радостин Василев отново не получават подкрепа в пленарната зала и председателски места, съпредседателят на формацията Кирил Петков, каза, че  парламентарната група на ПП ще обсъди дали да промени тези номинации.

Бившият премиер заяви, че е особено разочарован от отпора срещу кандидатурата на Иван Христанов: "Това беше разочароващо не заради човека, а заради политиките. Но сега в парламентарната група ще решим следващата ни стъпка. За съжаление, в този момент показваме, че политиките нямат значение, а в парламента се играе чисто политически", каза Кирил Петков.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес е подходящ момент да подобрите комуникационните си умения

Днес е подходящ момент да подобрите комуникационните