Свързани новини

02.09.2021 17:01

Спират камионите по Хемус, Тракия и по Е79 за празничните дни

Видян 2056 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Утре - 3 септември, последният работен ден преди трите почивни дни около Деня на Съединението, от 18 ч. до 21 ч. ще бъде ограничено движението на камионите над 12 тона по АМ „Тракия“ в участъка от София до Пловдив /п.в. „Север“/, в посока Пловдив, както и по АМ „Хемус“ от София до Боаза /кръговото кръстовище при 87-ми км/ в посока Варна. Спира се и тежкотоварният трафик по първокласния път I-1 /Е79/ Благоевград – Кресна в двете посоки /от връзката с автомагистрала „Струма“ при Благоевград  до връзката с АМ „Струма“ при Кресна/, съобщават от Агенция "Пътна администрация".


Съвместната заповед е на Агенция „Пътна инфраструктура“, ГД „Национална полиция“ и ИА „Автомобилна администрация“. Целта е повишаване на безопасността, увеличаване на пропускателната способност на инфраструктурата и ограничаване на пътно-транспортни произшествия с участие на тежкотоварни превозни средства.


Тежкотоварните превозни средства ще бъдат спрени и на 6-ти септември /понеделник/ и 12-ти септември /неделя/, от 16 ч. до 20 ч. Ще бъде ограничено преминаването на автомобилите над 12 т  по АМ „Тракия“ в участъка от Пловдив до София в посока столицата и по АМ „Хемус“ от Боаза /кръговото кръстовище при 87-ми км/ до София, както и по път I-1 Благоевград – Кресна в двете посоки.


Забраната не важи за МПС, превозващи бързоразвалящи се хранителни продукти и товари на температурен режим, живи животни и опасни товари (ADR).


Във връзка с очаквания интензивен трафик Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.