Свързани новини

04.03.2010 15:27

Специално за 19’: Борисов: Между САЩ и Русия, избираме американците

Видян 2906 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вдругиден излиза премиерното съботно издание на 19’ – вестник Супер 19’. В него ще прочетете първа част от уникалното интервю на премиера Бойко Борисов. Държавен мъж №1 говори за себе си, за България и за света.


В първия Супер 19’ поместваме блиц-анкета. Министър-председателят е поставен от нас пред няколко твърде важни дилеми. Трябва да избере или/или.


От политическа гледна точка най-интересният му отговор е на поставяния много интензивно напоследък, покрай АЕЦ, газопроводите, ракетния щит, въпрос кой е по-добър за България: Щатите или Русия?


Борисов отговаря: “По принцип Щатите. С Русия имаме други връзки, свързани с културата, с историята, с това, че сме им благодарни за всичко, което са направили по време на Руско-турската война. Но Щатите са ни стратегически партньори”.


На вмятането, че най-гледаното шоу на Първи канал на руската телевизия направи гег - като кимал на американците, те са го разбрали, че им казва „да“, а всъщност е имал предвид „не“ за ракетите, Борисов отвърна: “За хубаво или за лошо, и в Европа, и в Америка знаят кой е премиерът на България. Знаят какво зависи от него”.


Във връзка с друга актуална тема, която през последните дни е много коментирана покрай поредните скандали на едното му вице с президента, премиерът бе поставен от нас пред дилемата: Цветанов или Дянков?


Борисов отговори: “И двамата. Това са двата стълба – сигурност за хората и пари, които да харчат”.


Малко по-различен, но съществен нюанс се усеща в отговора на питането: Костов или Волен?


“И от двамата имаме нужда”, гласи красноречивият премиерски ответ.


Цялото блиц-препитване и особено личната му човешка страна можете да прочетете в Супер 19’ вдругиден. Идната събота пък иде ред на пространните отговори на Борисов по различни теми от живота.


Във вестника ще намерите също така пикантни четива за водещите политици и олигарси на България. Показваме новия сарай на Ахмед Доган, който до момента е неафиширан, макар да се намира пред очите на мнозина. Разказваме как олигарси и министри карат заедно ски. Сензационни снимки на политици и звезди и големите клюки в шоубизнеса също са намерили място в уникалното съботно издание. Най-ценна в него е колекцията Великите икони на България. В първия брой поместваме несравнимата сребърна Богородица от 1831 г., която победи турците.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци