Свързани новини

20.02.2014 15:43

Спецченгета закопчаха служител на Софийския затвор

Видян 1465 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

При специализирана полицейска акция бе арестуван инспектор Йосиф Йосифов, служител на отдел Труд и работна заплата(ТРЗ) към Софийския затвор, който тайно снабдявал пандизчии със забранени вещи и им осигурявал нерегламентирани контакти. Сигнал за нелегалната дейност на инспектора е подал ченге-надзирател. 

Арестът е станал в сряда. В Йосифов спецекипите са открили забранени за внасяне телефон и USB кабел, и номер на черногорския наркотрафикант Будимир Куйович. Непотвърдена информация гласи, че в резервната гума на колата му имало дрога.  Източници разкриват, че Йосифов е бил много близък с Куйович, който в момента излежава присъда в столичният затвор. В пандиза от години се говори, че корумпираният служител е т.нар.негов ''снабдител''. Винаги обаче, когато пратките с алкохол, дрога и телефони биват спипани, друг отнася вината и двамата излизали чисти. Именно Йосифов е набавил 20 литра водка, 40 телефона и трева, които бяха хванати преди 2 години в автосервиза, в който работеше Куйович. 

 Спипаният в крачка служител е отстранен от длъжност и срещу него е образувано дисциплинарно производство. От правосъдното ведомство потвърждават, че Йосифов е осъществявал нерегламентирани контакти с лишени от свобода, но не пожелаха да споменат имената им. 

Освен това инспектор Йосифов е записвал работните дни на всички пандизчии и пишел т.нар "хиксчета" , от които зависело по-ранното излизане на затворниците.




Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци