Акция срещу изборното лихварство в пловдивския квартал „Столипиново“. Извършват се претърсвания на два адреса

Свързани новини

28.03.2023 12:29

Спецакции в няколко ромски квартала у нас

Видян 1249 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Акция срещу изборното лихварство в пловдивския квартал „Столипиново“. Извършват се претърсвания на два адреса, съобщи бТВ.


Намерени са списъци с хора от квартала.Съседи на задържаните твърдят, че не се предлагали пари на никой, единият е служител на комунална фирма.

Намериха списък с клиенти на хранителен магазин в Пазарджишко. Специализирана полицейска операция тече на територията на цялата Пазарджишка област. В нея са включени множество служители от Пазарджик, Панагюрище, Пещера, Септември и Велинград.

В акцията участват и екипи на жандармерията в Пловдив. Извършват се проверки на лица, автомобили, търговски обекти, заложни къщи ,кафенета. Част от полицейските екипи извършват щателни проверки на обекти в ромските махали „Изток“ в Пазарджик, махала Анезица във Велинград и ромската махала в Септември.

В търговски обект в Септември органите на реда са открили списък с имена. Според собственичката на хората в списъка са били давани продукти „на вересия“. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство в РУ-Септември.

Междувременно стана ясно, че специализирана полицейска акция има и в Стара Загора. Тя се извършва в ромския квартал „Лозенец“.

Полицейски патрули спират автомобили за проверка на всички входове на квартала. Проверяват се както хора, така и търговски обекти, казина и заложни къщи. Акцията е по линия битова престъпност.


Снимка: бТВ


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни