Свързани новини

28.08.2014 12:29

Спестиха 1,5 г. затвор на Баретата

Видян 1368 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Подсъдимият като лидер на организирана престъпна група за разпространение на дрога Златомир Иванов - Златко Баретата ще лежи не 8, а 6 години и половина. Това е решил Софийският апелативен съд, предава дартснюз.


Магистратите спестяват половин година на Марин Велчев, който от три години и шест месеца лишаване от свобода ще прекара зад решетките само 3 г. Росен Иванов пък вместо 1 г. ще търка наровете 9 месеца. Стоян Дичев вместо да изтърпява наложеното му наказание от 1 година и шест месеца лишаване от свобода в затвор при строг режим ще бъде преместен в затворническо общежитие от открит тип и то при първоначален общ режим на изтърпяване.


САС потвърждава останалите присъдите, издадени от Софийския градски съд на 13 февруари 2012 г. Първоинстанционните магистрати пратиха зад решетките за по 5 години Даниел Кръстев, Евгени Евтимов, Коста Трифонов.С година по-малко в зандана ще прекарат Иван Величков, Мартин Димитров, а Борислав Секулов ще лежи 3 години, Кирил Атанасов е осъден условно на 3 години лишаване от свобода с 5 г. изпитателен срок и глоба от 20 бона. За 1,6 г. в зандана влиза Васил Колев, който е осъден и на 1,6 г. зандан. С глоба от 1000 лева са се разминали Богдан Василев и Мартин Горески.


САС потвърди решението на СГС, с което са оправдани соченият за дясна ръка на Баретата - Ивайло Борисов-Ториното, Илиян Зашев, Петър Йорданов, Валентин Луков, Иван Христов, Филип Христов, Георги Йорданов и Георги Петров, съобщи Всеки ден.


При постановяването на присъдата си за Златомир Иванов -Баретата апелативните магистрати са взели решението си при превес на смекчаващи вината обстоятелства като добрите характеристични данни на подсъдимия, чистото му съдебно минало, доброто му процесуално поведение, изразяващо се както в даване на обяснения, така и в съгласие за приемане на почти всички експертизи по делото без непосредствен разпит на вещите лица, влошеното му здравословно състояние в резултат от престоя на подсъдимия в следствения арест и затвора.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион