Свързани новини

06.08.2021 16:08

Спешната актуализация на бюджета е задължителна: Радев

Видян 1489 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Актуализацията на бюджета е необходимо и задължително условие за справяне с пандемията от коронавирус",заяи президентът Румен Радев в края на работната среща на "Дондуков" 2 за необходимите здравни и социално-икономически мерки за минимизиране на последиците от евентуална нова вълна.


Президентът разчита, че депутатите ще се отнесат изключително сериозно към всичко извършено до момента от служебното правителство за справяне с пандемията и ще предприемат действия в спешен порядък за актуализация на бюджета. Актуализацията да бъде така, както я предлага служебният кабинет, или с корекции според депутатите, но да я направят в спешен порядък, посочи Радев.


Няма значение дали ще продължи още известно време работатата на служебното правителство или още от другата седмица ще имаме редовен кабинет, кабинетът трябва да стъпи на такава актуализация на бюджета, за да може да се справи с евентуална нова вълна, така че да запазим здравето и живота на българските граждани, каза президентът.


Държавният глава благодари за цялостната дейност на служебното правителство до момента по извършения задълбочен анализ на резултатите от работата в борбата с коронавируса и за разработения за първи път национален оперативен план за справяне с пандемията. Радев приветства виждането на премиера и министрите за гъвкавост на този план, така че да се осигури в максимално възможна степен отвореност на бизнеса, образованието и всички важни системи в държавата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

скорпион