СОС отложи заседанието си за 25 януари

Свързани новини

11.01.2024 11:12

СОС отложи заседанието си за 25 януари

Видян 1091 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Столичният общински съвет отложи заседанието си за 25 януари. Днес градският парламент на София трябваше да заседава за пореден път в опит да избере председател. Още вчера, обаче, стана ясно, че няма съгласие по темата и заседанието ще бъде отложено.

Сред обсъжданите предложения са да има ротационно председателство или временен председател. По-рано тази сутрин Борис Бонев от ПП-ДБ (Спаси София) коментира в "Денят започва" кризата с избор на председател.

    "Не е добър вариант с ротацията. Но когато си предложил за председател човека с най-много преференции ии водач на листата на спечелилата най-много партии е отхвърлен, говоря за себе си, когато сме предложили другите да излъчат кандидат, когато след шестото заседание няма избран председател и не сме подкрепени - налага се да направим по-нетрадиционни предложения.


Ротацията дава възможност потенциални участници да получат сигурност, че всеки ще има възможността и сигурността да се изяви. Най-голям смут обаче предизвиква моментът, когато изискваме да бъде подписан документ за реформите и политиките, които ще се направят в София".

Решението за отлагане на заседанието беше прието почти единодушно - 56 съветници гласуваха "за", 1 - "въздържал се", предаде БНТ.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец