Свързани новини

04.09.2013 11:09

Софийска вода качи консесионния договор на сайта си

Видян 1297 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вчера от Софийска вода публикуваха договора за концесия на интернет сайта си. Решението документът да бъде направен достъпен за всички столичани бе взето единодушно от двете страни по договора – Софийска вода и Столичната община след разпространение на поредица неверни и дезинформиращи тълкувания на документа, съобщават от компанията.

 

От създаването на концесията досега информация за договора беше достъпна само чрез публичния Национален концесионен регистър, където се вписват данни за всички концесии в България.

 

Кметът Йорданка Фандъкова смята, че концесионният договор, сключен между Столичната община и Софийска вода, е неизгоден за общината, предаде БНР.

"Вече започна формирането на работната група за ревизия на концесията, защото и групата от общински съветници от всички политически сили, която излезе с единодушно решение да се ревизира договорът за концесията, стигна до извода, че тази концесия и този договор, който е сключен през 1999 г. е неизгоден за общината затова има нужда да се прецизира. А дали ще се прекратява или не - това ще го решат общинските съветници“, заяви Йорданка Фандъкова.

Припомняме, че председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков свика извънредно заседание утре, след като Софийският административен съд постанови да се преразгледа отново решението за референдум за концесионния договор с дружеството Софийска вода.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец