27.03.2011 17:16

София ще има Скейт парк

Видян 2319 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 1 май 2011 Българската скейтборд федерация (БСФ) и Столична община отварят вратите на първия професионално издържан скейтборд комплекс в България. 

Скейт парк София е разположен в район Студентски - в парка срещу Университета за национално и световно стопанство (УНСС). В комплекса ще се провеждат тренировки и състезания от Календара на БСФ, безплатни и платени часови зони за всички любители на екстремните спортове - скейтборд, БМХ и ролер-блейд.

Паркът разполага с богато разнообразие от уреди - рампи, биг джъмпове, виражи, арена, стени и пр. Уредите са по проект на Андреас Шуценбергер, собственик на IOU RAMPS. Фирмата му е построила над 150 скейт парка по целия свят. Проектът е финансиран от Столичната Община и бе ускорен с помощта на 19'.

В програмата на парка е залегнал и спортно-технически проект за обмяна на треньорски и състезателен опит със спортисти от водещи в този спорт държави. 

Скейт парк София ще се фокусира върху работата с деца на клубовете на БСФ. Ползването на каска ще бъде задължително навсякъде в комплекса.

За безопасността и уменията на децата ще се грижат най-добрите скейт учители в София. 




Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби