01/02
11.03.2019 13:40

Smart Lady от Fibank вдъхнови над 300 жени да развиват бизнес в България

Видян 1232 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Над 300 жени в България инвестираха в собствен бизнес през последната една година с помощта на програмата на Fibank Smart Lady. Специалната платформа включва различни банкови продукти с преференциални условия за жени предприемачи, сред които редица финансови и нефинансови решения, които целят да осигурят подкрепа, сигурност и спокойствие на дамите в българската икономика.


Навръх празника на дамите, програмата Smart Lady празнува своя първи рожден ден. Само за една година в малкия и среден бизнес у нас, ръководен от нежния пол, са инвестирани 35 млн. лв., отпуснати чрез платформата. Средствата са разпределени най-вече в експортноориентирани предприятия в сектори от сферата на металообработването, информационните технологии, леката промишленост, туристическите и транспортни услуги.


В рамките на периода чрез програмата бяха обучени 140 жени със собствен бизнес от шест български града. Те придобиха нови компетенции в различни модули като дигитален маркетинг, онлайн продажби, управление на персонала и др.


Една година след анонсирането на програмата за финансиране и подкрепа на дамите в българския бизнес, Smart Lady e отличена с четири престижни награди. Сред тях са призове за „Бизнес дебют на годината" от b2b Media, за добри практики и иновации във финансовия сектор при налагане на търговската марка Smart Lady от списание BUSINESS LADY и награда в категория „Иновативни марки" в конкурса My Love Marks 2018.


В края на миналата година, програмата Smart Lady спечели и престижното отличие на European Excellence Awards на официална гала церемония в Дъблин. Конкурсът отличава най-добрите проекти в сферата на връзките с обществеността и маркетинговите комуникации в Европа. В него участваха 290 проекта, разпределени в 58 категории и избрани между общо 1500 кандидати. Програмата Smart Lady на Първа инвестиционна банка бе отличена в категория „Балкани”, съревновавайки се със световни брандове като Philips, Procter & Gamble и Avon. Престижната статуетка, която ознаменува победата на платформата Smart Lady в авторитетния конкурс, e ръчна изработка с 24-каратово златно покритие, специално произведена в Ню Йорк.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Вера 30.06.2019 14:08

    Много полезен продукт, щом е вдъхновил толкова жени да се развиват кариерно

  • 002 Бояна 30.06.2019 14:08

    Хубаво е че има такава програма, която подкрепя жените в бизнеса. Дано да още много години да продължава с подкрепата.

  • 001 Иван 30.06.2019 14:08

    Явно с тази програма от ПИБ са ударили джакпота, но най-важното е, че помагат на жени да развиват свой собствен бизнес!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец