Свързани новини

14.03.2019 09:30

Служител от парламента бие жена си пред бебето им

Видян 1738 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съседите на мъжа от София, който преби жена си миналия уикенд, твърдят, че той е служител в Народното събрание. По ирония на съдбата той работи в сградата, към която десетки пострадали жени гледат с надежда да се изковат действащи закони за защита от домашно насилие.


Малко преди 8 март - празника на жената, поредна майка попада под градушката от юмруци на любимия си. Скандалът между мъж на име Красимир и половинката му се разразява след 22 часа в кооперацията им в софийския квартал Западен парк, съобщава ПИК.


Сигналът подава пострадалата на телефон 112, а на място пристигат полицаи, които я извеждат. По време на мелето в апартамента е и 9-месечната им дъщеричка.


В неделя вуйчото на пострадалата заедно с брат й и техен приятел идват да я приберат от дома на Красимир.


"Брат й не се качи, тя слезе долу да ги посрещне. След това я изнесоха от жилището", разказват комшиите на Красимир, които отдавна мълчат за скандалите. Казват, че служителят на Народното събрание треперел над детенцето си и затова не вярват да е посягал на бебето. Няма такива данни и в полицията.


30-годишната майка, която е от провинцията, е освидетелствана в Трето РУП и пратена да си върви. На свобода е пуснат и Красимир, който нощува 24 часа в ареста.


"Това е втори случай. Преди време пак й посегна и тогава дойде вуйчо й и пак я прибра. Но после тя се върна, сигурно заради детето. Иначе той и нея, и бебето много ги обича. Много им трепери, обаче когато пийне - налита. Лошо пиянство", разкрива съседка от блока.


Друга комшийка потвърждава, че Красимир е вдигал ръка и преди на жена си. "Не й посягаше само докато беше бременна", ужасени разказват съседите, които не смеят да се намесят заради детето.


"Когато ги срещам с бебето, то все плаче. И аз му казвам: "Усмихни се, де". И един път баща му ми се сопна, че само на добри хора се усмихвало. Дръпнат си е", разкрива трета комшийка за съседа Красимир.


Не е ясно дали 30-годишната майка не е подавала сигнали в полицията при предишните побои. Според комшиите двамата родители се опитвали да скрепят отношенията си, но поради алкохол се стигало отново до ескалация. "Голяма гюрултия беше в събота. Чухме, че има суматоха в коридора, но не смеем да излезем", обясняват липсата си на реакция срещу насилието възрастните комшии.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион