„Правителството трябва да направи бързи промени в службите, които да спрат руската  пропаганда в медиите”, призова медийният експерт доц. Георги Лозанов. Той отправи апела си в ефира на предаването Денят, с водещ бивш агент от Шесто управления на ДС Веселин Дремджиев.

Свързани новини

22.06.2023 16:09

Службите да влязат в медиите: Г. Лозанов

Видян 1085 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 „Правителството трябва да направи бързи промени в службите, които да спрат руската  пропаганда в медиите”, призова доц. Георги Лозанов. Той отправи апела си в ефира на предаването Денят с водещ бившия агент от Шесто управление на ДС Веселин Дремджиев.


"И понеже от оная страна стои КГБ и неговите нови подразделения, които фактически движат руската пропаганда, това може само от нашата страна чрез службите  да бъде спряно", каза Лозанов.


"Медийната среда се оказа твърде пропусклива по отношение на руската пропаганда и близки до нея български гласове. Това дойде още, налагано от СЕМ, с налагането на т.нар. две гледни точки по отношение на войната. Ние повтаряме като някакви нещастни, които никой не иска да слуша, либерални, либерасти ли какво ни наричат, че няма как да имаш две гледни точки, когато едната гледна точка е на насилника, другата на жертвата. Това е невъзможно, няма такива две гледни точки. Още от там започна, фактически, руската пропаганда, налагайки този модел на псевдоплурализъм”, заяви още шефът на сдружението Свободно слово.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

везни