Свързани новини

03.09.2020 10:12

След вчера няма да подадем оставка: Биков

Видян 1867 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„След вчера по никакъв начин не можем да си позволим да обсъждаме въпроса за оставка на правителството. Това означава да подадем оставка след атака на криминалния контингент. Това ще постави в риск всяко следващо българско правителство да бъде свалено по този начин“. Това каза в предаването „Тази сутрин“ по бТВ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.


По думите му, политическата отговорност за снощните ексцесии и вандалски прояви носи президентът Румен Радев, а техническата отговорност е на официалните организатори на протеста от „Отровното трио“.


„В продължение на няколко дни имаше директни призиви от тези хора за насилие, за идване на винкелите и това се случи вчера. „Отровното трио“ превърна протестиращите хора, тези с чисти сърца, във фон и масовка на криминалния контингент, който е пратен там от Васил Божков“, коментира в предаването Тома Биков.


Спред него напускането на ГЕРБ на пленарната зала вчера по време на речта на президента е символичен жест, с който показват, че между тях и президента до края на неговия мандат няма да има никакъв диалог.


Първата възможност за разрешаването на тази политическа криза ще бъдат президентските избори, смята депутатът от ГЕРБ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 03.09.2020 11:51

    Този очилат съсел,преди години е наричал Борисов мутра,а управлението му мутренско.Днес плътно зад него,му "поема" пръднята и е готов да застане на "амбразурата".Мили читатели,в 44-тото НС,е пълно с троянски коне.Държавата е подгизнала от четирите си кьошета,най бедната в Европа,това очилато куче казва:"След вчера, няма да подадем оставка"!Българино прости,има и утре,ще се съобразим ли с идиотското мислене на един хамелеон?Не споменавай президента Радев по никакъв повод,защото не желая да му мърсиш името.Той е натурален българин,родолюбец и най обичан от съотечествениците си.64% казват ДА за Р. Радив,19 мижави проценти за пожарникаря!Ето това боде дебелите очи на Боко.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид,