Няма окончателно решение за председателя на парламента. Това коментира Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС след среща с ПП-ДБ. Тя уточни, че се водят разговори не само за първия сред равни, но и за всички бъдещи законодателни инициативи.

Свързани новини

12.04.2023 17:20

След срещата между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ: Без окончателно решение за председател на парламента

Видян 570 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Няма окончателно решение за председателя на парламента. Това коментира Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС след среща с ПП-ДБ. Тя уточни, че се водят разговори не само за първия сред равни, но и за всички бъдещи законодателни инициативи.

„В следващите дни ще инициираме работни групи, които да търсят консенсус за законодателните инициативи - еврозона, Шенген, правосъдна реформа, цените, инфлацията”, добави тя, като уточни, че разговорите са минали на добър тон.

Съпредседателят на „Продължаваме Промяната” посочи, че за да може Народното събрание да си свърши работата, трябва да има ясни законодателни приоритети. „Предложението, което направихме, не беше отхвърлено, но няма и как да бъде прието, без да има ясни законодателни приоритети. Те са достатъчно точно очертани от наша гледна точка”, уточни той.

„За да заработи парламентът и да свърши полезна работа, е необходимо да се стиковат програми, версии на закони, всичко, което обсъдихме в тези четири групи законодателни инициативи. За това трябва време. По-добре това време да се вземе, за да има стикована програма и да се свърши работа, отколкото да се прибързва с непремерени ходове и скандали”, допълни Василев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за