"Длъжни сме да защитим българския национален интерес, българското земеделие и производство и здравето на хората. Настояваме това да бъде едно от първите решения на парламента”, заяви соцлидерът Копрнелия Нинова при внасянето на законопроекта.

Свързани новини

18.04.2023 17:37

След Костадинов, и БСП поиска стоп украинското зърно

Видян 4041 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служебното правителство незабавно да спре вноса на украинско зърно, слънчоглед и друга земеделска продукция  , настоя в позиция от името на Възраждане лидерът й Костадин Костадинов.


„Така, както Полша и Унгария вече направиха”, подчерта той. "Да се внася от Украйна не е решение на българската държава, а на ЕК. Вносът на украинско зърно доубива българското производство и българските производители нямат пазар. Всичко внасяно от Украйна не подлежи и на фитосанитарен контрол. Реално ние не знаем какво се внасяли дали това, което достига до крайния потребител, не е опасно за здравето му”, сочи още позицията.


Веднага след това и ПГ на БСП внесе в деловодството на НС проект за забрана  на вноса на селскостопанска продукция от Украйна. От Позитано предлагат това да важи за период от 6 месеца и да обхване пшеницата, слънчоглед, сухото мляко и пчелните продукти от украинската държава.


"Длъжни сме да защитим българския национален интерес, българското земеделие и производство и здравето на хората. Настояваме това да бъде едно от първите решения на парламента”, заяви соцлидерът Корнелия Нинова при внасянето на законопроекта.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 18.04.2023 19:23

    всичко е радиоактивно от украйна, но тъпанарите гонят печелба и не им пука за здравето, лайнянката убийца е дадена на съд, тук има много последователи , вижте им физиономиите, преливат от простотия и алчност и това е тръгнало да ни управлява

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за