Свързани новини

09.08.2017 16:37

След изнасилване: Полиция нахлу в циганските махали във Варна

Видян 1669 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Министерство на вътрешните работи провежда акция във Варна след бруталното изнасилване на жена на улицата в центъра на града вчера сутринта. Полицията претърсва близкото село Каменар и цигански махали във Варненско. Съобщава се за повече от 10 арестувани, но се търсeл само 1 извършител.

Късно снощи жителите на варненското село Каменар, сред които и кметът Светослав Райков, се оплакаха, че в селото, в което голямата си част жителите са цигани, нахлули полицаи и започнали да бият наред, съобщиш местният сайт „Петел“. Информацията после бе преувеличена и се заговори за нахлуване на мотористи и на полицаи с маски, но тя не беше потвърдена от полицията.

От МВР-Варна потвърдиха, че извършват акция по издирване на извършител на изнасилването, но само претърсват хора и къщи, а не нанасят побой. По-късно бе съобщено, че група мъже се разбягали при пристигането на полицаите в село Каменар. Те са били настигнати и е била установена самоличността на всеки един. Проверката е продължила около 15 минути. Местни медии допълват, че снощи дори екип на Спешна помощ се е отзовал на сигнал за побой в село Каменар, но линейката се върнала празна, защото нямало пострадали, които да се нуждаят от хоспитализиране.

Подобни акции е имало и в циганските квартали "Максуда", в "Аспарухово". Тече проверка и в други райони на областта, заявиха от МВР. Няма напрежение, нито конфликт, уверяват от полицията. В отделни части на града и квартали е направена полицейска проверка, при която не са установени лица, съпричастни към тежкото криминално престъпление от сутринта, съобщават от МВР-Варна.










Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец