Свързани новини

12.08.2021 14:00

Слави атакува Христо Иванов във ФБ

Видян 1861 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„През 2014 г. Христо Иванов става служебен министър и вицепремиер в кабинета на професор Георги Близнашки, виден представител на Библиотекарския кръг, който според нас днес реди правителството на Слави Трифонов. След това става министър и на Бойко Борисов, който е „мутра“ и „част от мафията“, по думите на самия Христо Иванов. Думи, изречени от Иванов преди да се съгласи да бъде... министър на Борисов. След като става министър на Борисов, Христо Иванов казва, че това са смешни неща, употребил е площаден език и с господата Борисов и Цветанов работи абсолютно колегиално.


По-късно Христо Иванов участва в тайни срещи за сформиране на нов политически проект. В основата на срещите е бизнесменът Иво Прокопиев, сочен за кадровик и лобист в няколко министерски съвета. В срещите участват и редица съвременни журналисти и анализатори, които днес громят Слави Трифонов из интернет, че някой му реди правителството.
По-късно Христо Иванов става един от главните виновници за разцеплението на десните. Разцепление, което оставя всички десни партии извън парламента за срок от цели 4 години", написа Слави Трифонов във ФБ.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 12.08.2021 15:00

    Чалгарино, ти колкото по-остаряваш толкова по-тъп ставаш бе, толкова тъп, че не можеш вече да разбереш как се излагаш и ставаш за посмешище и на чалга-електоратът си.

  • 001 Anonimen 12.08.2021 14:45

    Прави огромно впечатление, че Трифонов е запознат с биографиите на всички "противници", но не се интересува от биографиите на хората които предлага за министри от неговата партия ! Какво означава това ? Според мен той е КУКЛА или ПАЛЯЧО който служи да изпълнява ПОРЪЧКИ на задкулисни ИГРАЧИ и да създава интриги които дори не са в полза на ИТН, а на ГЕРБ които набеди за свои ПРОТИВНИЦИ и срещу които имитира ВОЙНА ! Съгласен съм за Иванов г-н Палячо, но какво ще кажеш да разкажеш малко и за твойто минало свързано със СИК и ВИС и помоща им към шоутата ти ? Така, че като създаваш интриги, защо не се замислиш за своята стара действителност ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв