Според разказа на Патриша, вчера тя паркира колата си пред гаража, а Мариана - съпругата на Шопов, паркира след нея така, че колата на Патриша не може да излезе.

Свързани новини

23.02.2024 13:27

Скандалът стана заради паркиране: Заплашваната от Шопов Патриша Тийвс

Видян 1974 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Съжалявам. Не ни е позволено да коментираме. За първи път разговарях с него вчера".

Това каза пред главния вход на ГД "Национална полиция" и столичното 07 РПУ Патриша Тийвс - жената, която твърди, че е заплашена с пистолет от Христо Шопов тази нощ, предаде Фокус. И към този час актьорът остава в ареста, като разследващите са извикали чужденката за разпит.

По-рано стана ясно, че въпросната Патриша Тийвс е заснела видео спречкването. На кадрите, предоставени от нея на обществената телевизия се чува репликата "Ще те убия", но не става ясно дали Шопов носи пистолет.

До заплахите се стига след междусъседски спор. Вижда се как пострадалата Патриша Тийвс пита актьора "Ела, какво ще направиш сега? Ще ме нападнеш ли?", последвано от спречкване.

Патриша Тийвс живее в съседство на Христо и Мариана Шопови в столичния квартал "Малинова долина" от няколко години и твърди, че отношенията ѝ с тях отдавна са обтегнати заради спор за кучета.

Според разказа на Патриша, вчера тя паркира колата си пред гаража, а Мариана - съпругата на Шопов, паркира след нея така, че колата на Патриша не може да излезе.

Патриша отива на вечеря с такси и вдига чистачката на автомобила на Мариана. След като се прибира по-късно вечерта вижда своята чистачка счупена и възниква скандал.

"Нейният съпруг, с когото не съм говорила преди, дойде с пистолет и го насочи на 5 см от лицето ми и ми каза, че ще ме застреля. Аз записвах това и те се ядосаха и искаха да ми вземат телефона. Дойдоха навън и ме нападнаха, опитайки се да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари, както виждате с юмрук", твърди Патриша Тийвс.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци