Свързани новини

09.07.2021 15:57

Ситуацията е много сложна: Христо Иванов

Видян 2458 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов призова гражданите да не оставят други да се разпореждат с надеждата им за промяна и по-добър живот и да излязат да гласуват на парламентарните избори в неделя.


“11 юли е моментът, в който да решим дали да направим оня скок към надеждата с всичките му рискове и неизвестности, или да се откажем от него и приемем, че ще оставим нещата да си кретат по същия начин”, заяви той в предаването “Денят започва” по БНТ.


Христо Иванов оцени ситуацията като много сложна и посочи, че са възможни грешки след изборите и съставянето на новото Народно събрание.


“Една грешка от системен характер е да не съумеем с достатъчно воля да поставим разделителна черта и да си дадем сметка, че освен отстраняването на Бойко Борисов и неговото обкръжение от властта, трябва да със същата воля и насоченост да работим ДПС и всичките му пипала в регулатори и съдебна власт да бъдат прекъснати, за да може да има рестарт на тези институции”, каза той.


По думите му обществото трябва да се раздели с идеята, че всичко в България се решава от един човек. Вместо това – да се подредят обществените отношения, за да може хората да имат по-голяма роля в определянето на своя живот.


“Нашата задача е наистина да разчистим общественото, икономическото пространство, всички онези структури, които пречат на хората да реализират своя потенциал. Затова е важна законността”, каза той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Мартин 12.07.2021 17:36

    Прав е Ицето Иванов - за него е много сложно да стане част от управляващата коалиция и неговия господар - олигарха Иво Прокопиев няма да е доволен!

  • 001 Асен 10.07.2021 08:50

    11 юли e денят когато бившият министър на Борисов - Христо Иванов не трябва да влиза в парламента!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.