Свързани новини

06.07.2009 10:22

Синята Коалиция: Българите избраха промяната

Видян 1740 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От името на Синята коалиция благодаря на всички онези 300 000 граждани, които гласуваха за нас. За нас има един извод и той е, че огромна част от българските граждани избраха промяната, избраха новото, различното, чрез ГЕРБ. Това каза Петър Москов при откриването на пресконференцията на Синята коалиция, информира БГНЕС.


Хиляди, млади хора гласуваха за нас. Голяма част от християнската общност ни подкрепи, интелигенцията също, каза лидерът на СДС и съпредседател на коалицията Мартин Димитров. Хората не отидоха на почивка, останаха, излязоха и гласуваха. Такава активност не е имало от 10 години. Те излязоха и показаха, че няма да търпят повече. Благодаря на всички, че ни гласуваха доверие в този тежък и отговорен момент на страната. Утре България ще бъде по-добра. Основната грижа е на ГЕРБ, но Синята коалиция ще гарантира мнозинството и правителството което да донесе промяна на страната. Ние ще държим на политическата програма, антикризисната програма, активиране и приемане на нов бюджет. Това ще трябва да стане още през септември. Искам да кажа, че с отстраняването на Станишев и Доган е свършена половината работа, каза още Димитров.
И аз благодаря от все сърце на всички хора, които гласуваха за нас. Без техния вот нямаше да се очертае сигурно излизане от кризата в която се намира страната. Поздравявам ГЕРБ за успеха. Вярно е че задачата на това правителство което идва и на следващия парламент ще е много тежко, каза лидерът на ДСБ Иван Костов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес фокусът ви може да се измести към практичните аспекти


Днес фокусът ви може да се измести към практичните