Свързани новини

05.06.2019 11:14

Симеонов: Ще предложим специално звено Изборна полиция

Видян 1334 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Свикнахме с масовото купуване на гласове от ДПС, най-вероятно много скоро ще предложим специално звено „Изборна полиция“. Това каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред журналисти в Народното събрание, предаде Фокус.


 „Не мисля, че проблемът на евровота е резултатът на патриотичните партии“, каза още Симеонов. „Никой не обръща внимание на резултатите на ДПС. Пак продължават странният феномен на масова подкрепа на ДПС в Северозападна България - в Монтана, Видин и Враца. Хиляди цигани от циганските махали са подкрепили ДПС поради огромната любов, която изпитват към техните кандидати за евродепутати или пък към богатата идейна платформа на ДПС. Това не е ли странно? Докога ще продължава това. Като че ли обществото започна да свиква с масовото купуване на гласове от ДПС“, заяви още Симеонов.


Според него полицията и прокуратурата не си вършат работата. „Най-вероятно много скоро ще предложим специално звено към полицията „Изборна полиция“. Купуването става много често в близост до полицейски автомобили. Никой не забелязва, никой не обръща внимание. Започвам да се питам дали това не става с мълчаливата подкрепа на нашия най-голям партньор“, допълни Симеонов. Според него не само ДПС са купували гласове. „Много странно обаче виждам, че има такава подкрепа и на други партии – на БСП и ГЕРБ. Говоря конкретно за циганските махали“, уточни лидерът на НФСБ. Във връзка с подкрепата и за ВМРО в такива секции, той посочи, че в България масово се купуват гласове.


„Как да анализираме резултата на една партия спрямо друга, когато никога не можеш да предвидиш какви са били методите. То е ясно – финансово плащане или обещания и ангажименти“, допълни Симеонов и уточни, че България не върви на добре.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв