Свързани новини

11.08.2021 12:01

Ще предложим кабинет, да се види разликата и ще върнем мандата: Борисов

Видян 3063 пъти | Коментари 8
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Ако дойде нашият ред да получим мандат, ще предложим на парламентарната група за министър- председател Дани Митов и веднага ще върнем мандата. Това е единственото, което зависи от нас". Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.


Той уточни, че са готови да предложат състав на Министерския съвет пред сградата на Президентството, за да могат хората да сравнят. Въпреки това, ГЕРБ ще върне мандата на момента, каквато заявка дадоха и преди.



"Искаме да стоим далеч от всичко, което се случва в българската политика в този момент", подчерта Борисов.

Лидерът на ГЕРБ коментира слоганите на политическите партии по време на предизборната кампания, като припомни, че техният бе "Ред в хаоса".
"В последните дни няма български политик, който да не каже "хаос". Единствено нашият слоган се оказа верен. Време е за друго - показват ИТН. Видяхте кое е другото, това е то - хаос. БСП казват "Сигурност в промяната. с Грижа за теб". Много се забавлявам, когато уважаваната от мен Корнелия Нинова, и не са прави нейните съпартийци да я гонят с викове "Оставка" на Бузлуджа да бяга из гората като дива коза, защото тя изведе партията до небивали висоти - от четвърто на трето място. Когато говориш за модела "Борисов", не мога да си обясня как толкова провалили се на избори, побеждавани при всякакви правила от нас, си позволяват да говорят с такъв тон, заяви Борисов.


 Борисов изрази надежда служебният министър на икономиката Кирил Петков да представи списък с фирмите, които са получили кредити от държавата в последните два месеца. Той коментира и лозунга на ДПС "Рестарт на държавността", като се пошегува, че така са я рестартирали, че дори не може да се стигне до излъчване на редовен кабинет.  


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 008 Anonimen 12.08.2021 10:24

    а тоя е папагал митов-бае по борисовски

  • 007 Anonimen 12.08.2021 10:22

    каква разлика бе ,вие сте сбирщина от крадци ,измамници и празноглавци-докарахте държавата умишлено до днешното дередже и сте нагли лъжци и лалаладжии,махайте се вредители.....същите се оказаха и незадоволените дребни,но алчни малки партийки-мая,дончева,иванов ,хгенов-искат власт само

  • 006 Anonimen 11.08.2021 19:02

    до 004:Чалага, както ти я наричаш има в Румъния,Гърция,Турция,Сърбия РСМакедония!И народите на тези страни ли са безмозъчни бре Червен отпадък??Не съм вярвал че в началото на 21в. ще се натъкна на подобна простащина!!!!

  • 005 Anonimen 11.08.2021 13:05

    Моят коментар е, че пак се натрапвате с измисления си правопис. Пише се кой е казал - две точки и тогава какво е казал. А не обратно. Може да изглежда несериозно, но това губи доверието ми към вашата медия. Когато човек е образован и опитен в живота и много отношения, подобни изгъзици са му непоносими. Поправете се, ще изглеждате по-нормални. Подобно заглавие ме лишава от доверие към съдържанието.

  • 004 Табо Мбеки 11.08.2021 13:05

    В следствие на неконтролираното изтичане на мозъци от РБългария, изтеклите мозъци избраха за решаване на проблемите на страната сценаристите на чалгата. Какво очакваме освен Дива чалга? А после ще дойде тиквата и ще обере краставиците!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни