01/03
12.09.2019 15:01

Ще отворя администрацията към хората и бизнеса, обещава десният кандидат-кмет на Триадица

Видян 5360 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В кметската надпревара за София липсват кореняци, а Вие сте номинация за районен кмет на десницата и сте от „махалата”, не е ли риск да сте изправени всеки ден пред „съда” на комшиите?



Казвам се Димитър Божилов, роден съм в София и израснах в квартала до Петте кьошета и църквата Св. Георги. Имам зад гърба си 34 години и съм женен. Юрист съм по образование и призвание, практикувам достойната адвокатска професия. Занимавам се с местна политика от години. Това е онази част от управлението, която влияе и се отнася до всеки един от нас лично. По какви пътища ще карам, докато стигна на работа; къде ще запиша детето си на детска градина; какъв въздух ще дишам и има ли парк близо до вкъщи- това са само част от въпросите, на които една местна власт трябва да отговори и то адекватно и навременно. Кандидатирам се за кмет на столичния район Триадица от Демократична България и искам да оставя след себе си нещо по-добро.

Хубави пожелания, а нещо конкретно?



Ето как виждам нещата, каквито според мен те трябва да присъстват в профила и работата на един районен кмет:
- Последователност - не съм прибързан човек. Зная, че трайните резултати не идват от прибързани решения. Преследвам целите си спокойно, разумно и неотклонно. Знам, че като районен кмет ще изпадам ситуации, които ще изискват бърза и навременна реакция. Тя ще бъде факт, но големите проблеми, от които страда нашият район ще бъдат решени само по пътя на последователното преследване на основната цел- да живеем нормално, в чисти, подредени и сигурни квартали.
- Човечност- ще бъда районният кмет, когото познавате. Ще ме срещнете на улицата, в общината, в магазина. Дните на затворени врати и незнайни чиновници отиват в миналото. Гражданите на нашата столица и на Триадица дават достатъчно от собствените си средства и усилия, за да заслужат нормално и човешко отношение от администрацията, която издържат. Ето защо, искам да върна човешкия облик на района. Да направя така, че


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да