Свързани новини

24.06.2021 13:17

Ще има подобрена версия на Комисията за ревизия: Манолова

Видян 2131 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Следващият парламент ще се заеме с разобличаването на безобразията на 10-годишното управление на Борисов. Предизборната кампания не е място за кал, компромати, записи и изобличаване на драстични случаи. Компроматите няма да нахранят хората, предлагаме решения и водим кампания, с която представяме нашия план.

Това заяви днес председателят на коалицията „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова в предаването „Лице в лице“ по бТВ, където взе участие и зам.-председателят на коалицията Николай Хаджигенов.

Ще има второ, подобрено издание на Комисията по ревизията в 46-ия парламент и ще предложим да бъдат включени секторите и държавни предприятия с най-големи аномалии - най-много калинки, бонуси и източвания. Там, където шефовете получават по-високи възнаграждения от премиера и президента взети заедно, допълни Манолова.

По-голяма част от служебните министри продължават това, което Комисията по ревизията в 45-тия парламент започна и се движат по стартовия списък – ББР, „Автомагистрали“, „Монтажи“. Държавата е болна
и са необходими изследвания, както при всяко заболяване. Това би следвало да са ревизия и осветяване на всяко едно ъгълче, каза тя.

Подкрепяме министрите, които имат достатъчно смелост да осветят цялата истина за 10-годишното управление на Борисов. Бих задала въпрос на транспортния министър дали отново Михаил Константинов и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 24.06.2021 14:21

    Подобрена и много СТРОГА версия трябва да е ? Тези измамници трябва да влязат в затвора "ДО ЖИВОТ" за гавра с цял народ и умишлено създадена бедност за страх !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

телец