11.02.2016 11:32

Шофьор вилня по Цариградско – блъсна 12 коли

Видян 1283 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


   Шофьор на лек автомобил предизвика пълен хаос, а около дузина коли бяха смачкани. Автомелето стана по бул. Цариградско шосе в София и завърши пред сградата на Българската национална телевизия на ул.Сан Стефано.
Екшънът започнал в посока Орлов мост, когато развилнелият се водач ударил без никаква причина 10 коли. Шофьорът не се спрял и продължил да се движи необезпокояван. Като стигнал на ул. Сан Стефано, ударил още две коли, като забърсал дори и полицейски автомобил. Лудият шофьор нахлул в сградата на БНТ отнесъл бариерата и се натресъл в едно от служебните возила на медията. В този момент се отворила въздушната възглавница на колата на джигита. Това обаче не спряло полуделия мъж и най-спокойно той слязал и тръгнал към сградата на БНТ. По данни на Блиц, позоваващи се на очевидци, изперкалият шофьор крещял: Аз съм Исус!



Запознати със случая твърдят, че най-вероятно става дума за психически неуравновесен човек, който си мислел, че е има божествена мисия.



Последвала кратка разправия между джигита и ченгетата от забърсаната патрулка. След като го озаптили,  нарушителят бил натикан в полицейската кола, а след това заведен в ареста. Взета му е и алкохолна проба, но дрегерът показал отрицателен резултат. По данни лудият водач е на видима възраст 50 години.
При инцидента са нанесени само материални щети - на над 12 автомобила. Като по чудо жертви и пострадали няма. Щетите са само материални, информираха още от СДВР.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни