Свързани новини

16.09.2019 14:22

Шефката на НС играла кючек с кмета на Силистра, шофьорът й недоспал

Видян 48809 пъти | Коментари 0
Гласували 20 рейтинг: 3.9000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шефката на парламента Цвета Караянчева е имала бурна нощ преди пътнотраспортното произшествие, в което е участвала, научи 19’. Тя е купонясвала в Силистра заедно с цялата си охрана и шофьорите си. Били са направени и клипове, как Караянчева танцува кючек в скута на кмета на Силистра, които впоследствие са били изтрити, алармира PR-ът Весислава Танчева. Двамата са отпразнували подобаващо деня на града. Шофьорът на шефката на НС пък със сигурност е бил недоспал, след като компанията на Караянчева е останала до рано сутринта в заведението, а катастрофата е станала на другия ден към 10 часа.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 AnonimenПолицай 17.09.2019 11:57

    Келешът зад воланая от охранителната служба подлежи на законово наказание, защото не е спазил правилото зад волана да се сяда отпочинал и без употреба на алкохол. Второто не е налице, но за първото провинение е виновен, но не само той, а и неговите началници, защото по закон те са длъжни да осигурят достатълно време за почивка преди работа!

  • 006 Свидетел 17.09.2019 11:53

    Келешчетата от НСО са научени да не спазват законите по пътищата и никога не карат със съобразена с обстановката скорост. Презумцията е да не би случайно да чака някъде снайперист. Но прекомерната скоро ги превръща в умишлени убийци. Затова им пожелавам на някой скъп на тях и тяхното семейство близък човек да бъде причинено същото! А защо не и от техен колега. Колкото до това, върху какво е избрала да седне и да потанцува - не завиждайте. В живота от векове се избира нещо по-твърдичко или по-тесничко. При нея важи избора на по-твърдичко!

  • 005 Димитър Димитров 16.09.2019 21:32

    А мен пилотна кола на правителствен кортеж ме изблъска от пътя. Караше пред другите в кортежа със синя лампа на покрива, с бясна скорост и като започна да ме наближава рязко зави срещу мен, като се опитваше да накара да завия към банкета в дясно. Скоростите и на двама ни бяха доста големи и аз инстинктивно не завих на дясно, защото щях да вляза в разорана нива, а завих на ляво и се разминахме с пилотната кола неправилно. Спрях в банкета на отсрещното платно малко преди да се ударя в следващата кола в кортежа. Всичко стана за секунди. Жена ми беше примряла до мен. Спаси ни, че колата ми беше бърза и реагирах светкавично. Ако се бях забавил само секунда, щяхме да се блъснем с втората кола в кортежа.

  • 004 ГЕРБ ми забраниха да говоря пред медиите 16.09.2019 18:21

    Майката на пострадалото дете в катастрофата с Караянчева: ГЕРБ ми забраниха да говоря пред медиите Но тя отказва да говори с думите: “Нямам право да говоря за катастрофата, нямам право, моля се детето ми да се оправи и емигрираме от тази държава. Разберете ме нямам право, не знаете какво преживявам в момента…” Остава загадка, защо тя и детето и не са качени вчера в правителственият хеликоптер заедно с Цвета Караянчева, а са зарязани в шуменската болница под полицейско присъствие. Доктори от болницата в град Шумен подчертават факта, че Караянчева буквално вчера не е била на себе си, а като са и казали, че трябва да и направят кръвна картина и изследвания е казала, че това ще стане само в София и то в болница която и посочи премиерът.

  • 003 Весислава Танчева 16.09.2019 18:11

    Моля, правителствената служба, преди да ме уведоми за следващата клета медицинска процедура, на която е била/ще бъде подложена Караянчева, да съобщи с кого и до колко часа е купонясвала предишната нощ в Силистра, барабар с цялата си охрана и шофьорите? Моля също да ми кажете къде изчезнаха клиповете с ориенталските танци в скута на силистренския кмет, част от същото забавление, посветено на празника на града. Празник, уважен от Цветата на републиката, както и от ред важни, побратимени гости, включително руски… Добре ще е накрая да ни уведомите колко часа е успял да поспи шофьорът, возещ Голямата бяла птица, преди да сътвори ПТП на пътя Силистра-Шумен в 10 и нещо сутринта? И чак когато изясним всички тия неща, тогава мога пак да чета, че госпожата прекарала спокойно нощта! Не че изобщо ме интересува, де… Бележка на АФЕРА: АФЕРА изнамери видеата! На видеото кметът на Силистра!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

скорпион