Материалите по случая са изпратени на прокуратурата

Свързани новини

28.03.2022 15:23

Шефка в Икономическа полиция спипана в кражба тип Поптодорова

Видян 1576 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков е образувано дисциплинарно производство срещу шефа на Икономическата полиция в Пазарджик Неделка Преждарова, предаде БНР. Причината е извършена от нея кражба от търговски обект.



Видеокамера в аптека е заснела служителката да краде козметика. Сигналът веднага е подаден в Дирекция Вътрешна сигурност на МВР, откъдето след кратко разследване данните за престъплението са потвърдени. Инцидентът е докладван и на Рашков.



Напомяме, че през 2017 г. при сходна ситуация бившият посланик на България в САЩ Елена Поптодорова беше задържана на летище Фредерик Шопен във Варшава, след като е установено, че е откраднала скъп крем от безмитния магазин на летището.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Veronika Prezhdaroa 29.03.2022 22:49

    Заглавие: Kогатo някой не може да те манипулира , той манипулира другите да мислят лошо за теб Tочно това се случи на 28.03.2022 г. с началника на икономическа полиция Неделка Преждарва (майка ми), която бе обвинена без основание в дребна кражба. Със своя дългогодишен опит тя показва своя професионализъм и независим дух, както в системата на МВР, така и в сферата на образованието. В училище тя е добра, но строга. Такава е и в системата на МВР – строга и взискателна, обаче за разлика от сферата на образованието, където е любимата учителка на всички ученици, в полицията строгостта и педантичността й не се цени, а обратното – става враг номер едно на престъпниците, които всъщност са и управляващите ни, за които тя е неудобен играч в техния куклен театър. Г-жа Преждарова се бори за справедливостта и не подлежи на манипулация. Това е причината, поради която се разпространеняват фалшиви новини в неин адрес с една цел – да манипулират общественото мнение и по този начин да я премахнат от пътя си. За това призовавам всички трезвомислещи хора да не вярват на фалшиви новини, които се разпространяват по неин адрес, а да седнат и помислят по какъв посредствен начин се стремят управляващите ни да манипулират общественото мнение. Отбелязвам, че информационното пространство в Република България не се регулира чрез никакви закони и институции. В момента сме свидетели на информационна война и призовавам всички да бъдат изключително критични към информацията, която четат в Интернет, за да не стават нейна жертва!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева