Ако слушате вихрещия се наратив в големите медии – мачът е между Терзиев и Хекимян. Те са назначени за фаворитите... На какво отгоре е друга тема.

Свързани новини

18.10.2023 13:23

Сглобката в София е готова, но ще има изненади: Контрера

Видян 756 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако слушате вихрещия се наратив в големите медии – мачът е между Терзиев и Хекимян. Те са назначени за фаворитите... На какво отгоре е друга тема.


Все едно други кандидати няма. Смятам, че се прави опит да се пробута сглобката от национално ниво в София. Реално погледнато между Терзиев и Хекимян като типажи, като говорене, като политическо ситуиране няма особено разлика. Говорят почти едно и също. И двамата са кандидати на действащото управление. Общо взето мога да ги опиша така: „велоалеи, мрън-мрън, пешеходни зони, мрън-мрън...“. Еднакви са ми.


Ваня Григорова пък се загрижила защо циганите във Факултета нямали канализация – е, как да имат, като масово постройките са незаконни там... Зад нея пък ми се струва, че наднича Станишев и жена му Моника Станишева...


Очаквам почти паритет в Столичен общински съвет между ГЕРБ и ППДБ, което значи, че никой няма да има мнозинство. Ще направя и една прогноза – ако ППДБ и ГЕРБ направят сглобка, общинските съветници от Спаси София ще се отцепят от групата на ППДБ.


Това ще направи ситуацията още по-сложна. Иначе смятам, че ВМРО ще бъде изненада на тези избори с много добър резултат. Но работата в СОС смятам, че ще върви много трудно, ще има скандали още от самото начало. Ние сме готови и с първите си доклади – за разкриване на нова тролейбусна линия до кв. Враждебна, за ревизия на ОП „Гробищни паркове“ за одит на всички вертикални и хоризонтални шахти в 24-те района на столицата и т.н. Много хора в общинския съвет ще се учат в движение, което не е добре за града, но избирателят решава дали да заложи на дилетанти или на опитни хора, пише кандидат-кметът Карлос Контрера.



Купуването и продаването на гласове е престъпление


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 18.10.2023 14:00

    глобалистът хинков спира животоспасяващи лекарства чрез безумни интернет машинации, лекари и пациенти са навряни в тупик

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

рак