„Корнелия Нинова толкова се уплаши, че Ваня Григорова може да победи, че не ни иска подкрепата. Ние не, че я предлагаме, просто призовах хората да си изберат между Държавна сигурност и държавна собственост. Отпадат приказките за синя София, че комунизмът е лош. Сега ще ми е интересно за Паметника на Съветската армия какво решение ще вземе Терзиев, ако е кмет. То ще им се върне всичко. Ще гледаме как ще се развият събитията в София“, заяви лидерът на ГЕРБ в Казанлък.

Свързани новини

01.11.2023 09:24

Сглобката не съществува, те са наши най-яростни противници: Борисов

Видян 986 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

“Сглобката не съществува”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Казанлък. „Нищо сглобено няма. Напротив – те са наши най-яростни противници, но не по наша вина. Сглобката - тази грозна дума, те я измислиха, не работи”, подчерта той.


„Ако на втори тур направят безпринципни сглобки, голямата сглобка ще се разруши. Аз разбирам те да ни подкрепяха и ние тях. Надявам се и ГЕРБ и ППДБ да сме разумни и да си спомним, че сме в сглобка. Аз не виждам в сряда как можем да седнем заедно да говорим”, посочи бившият премиер.


„Ще говоря след изборите с групата, с партията, сега поне да има местна власт, за да няма пълен хаос. Щеше да е лесно, ако имаше споразумение“, каза Борисов. Той обясни, че не знае как ще се гласува бюджет при това състояние на некоалицията. Лидерът на ГЕРБ обясни, че за това трябва да има ясно разписано какво ще се случва по градовете.


„Повече не може да им вярваме на обещания. Не пише ли „Обход на Пазарджик, на Пловдив, на Хасково. След това - Русе-Търново…”. Разбирам да не искат тунел под Шипка, да започнат на друго място да го правят, но няма проект, нищо няма“, каза той.


Експремиерът продължи с критиката на ППДБ и даже ги нарече "мързеливи". „Не знам с какви очи приказват какво щели да направят. Три години защо нищо не направихте?”, посочи той.


Борисов иронизира и реакцията на соцлидера Корнелия Нинова, която отхвърли недадената подкрепа от ГЕРБ за кандидатката на левицата за кмет на столицата Ваня Григорова. Припомняме, час малко преди това той заяви в Пловдив, че ГЕРБ в София няма да застане на балотажа зад кандидата на ППДБ Васил Терзиев и определи синдикалистката като по-добрия кандидат.


„Нинова толкова се уплаши, че Григорова може да победи, че не ни иска подкрепата. Ние не, че я предлагаме, просто призовах хората да си изберат между Държавна сигурност и държавна собственост. Отпадат приказките за синя София, че комунизмът е лош. Сега ще ми е интересно за Паметника на Съветската армия какво решение ще вземе Терзиев, ако е кмет. То ще им се върне всичко. Ще гледаме как ще се развият събитията в София“, заключи лидерът на ГЕРБ.



Егор Глазунов




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

водолей