26.04.2016 17:04

Сгащиха израелец във Варна, издирван за изнасилване и за секс с малолетна

Видян 1357 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


      Израелският гражданин Ел. Фахима, издирван от властите в родината си за извършени блудство, изнасилване и содомия с малолетна, е бил задържан във Варна, предава Блиц. Магистратите от Варненския апелативен съд оставиха в ареста чужденецът за срок от 40 дни. Мярката е наложена след молба за екстрадиция, издадена от съда в Беер Шева. Фахима се издирва от Израел за извършени от него 3 тежки умишлени престъпления – блудство, изнасилване и содомия с малолетно лице. Случаят е от 2010 г., а жертвата е племенница на съпругата на издирвания.


   Стана ясно, че срещу израелецът е имало внесен обвинителен акт в родината му за 2 от престъпленията, в които е обвинен. Всяко едно от тях се наказва с по 16 г. лишаване от свобода, а третото – със затвор от 7 г. Оказа се, че израелските тайни служби се намесили в случая. Агенти на МОСАД проследили съпругата и детето на Фахима, които отлетели от Изрел за България. Срещата им била на един от моловете във Варна, където били и служители на службата. Последвало задържането на Фахима, който днес бе оставен в ареста.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог