Бойко Рашков изрече много неистини, твърди Арнаудова

Свързани новини

24.03.2022 09:42

Сестра ми не имала информация за полицейската акция срещу нас: Арнаудова отговори на Рашков

Видян 1502 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Бойко Рашков изрече много неистини, сестра ми работи в Дирекцията на полицията от 22 години има редица награди от това министерство, подписвани от най различни министри“. Това обяви в ефира на bTV Севдалина Арнаудова, говорител на правителствената информационна служба на кабинета „Борисов“.


 


Така тя отговори на Бойко Рашков и твърденията му за изтичане на информация и роднински връзки при задържането на Арнаудова заедно с лидера на ГЕРБ и бившия финансов министър. 



Тя уточни, че никаква информация от сестра ѝ не е изтичала. "Сестра ми категорично не е имала никаква информация за полицейската акция срещу нас", каза тя.


 


По думите на Арнаудова министър Рашков упражнява системен психологически натиск върху нея и нейното семейство. „Ирена Арнаудова, моята сестра, по някакъв начин е изпращала информация към мен. Тя работи в сектор, който няма нищо общо с провежданите разследвания и досъдебни производства. Никой от нас не знаеше, че ще бъде арестуван“, заяви Севдалина Арнаудова.


 


„Бойко Рашков трябва да се извини за тези твърдения или да ги докаже, защото в него в неговите правомощия като министър е цялата възможност да докажа твърденията си“, посочи тя.


 


„Единственото, което мога да го окачествя като документи, иззети при обиска и ареста ми, са заповеди за мой командировки, когато работех в Министерския съвет. Останалото са нашия разследвания, които централата е правила, относно появилите се снимки от резиденция „Бояна“.


 


Наши разследвания, които ще докажат, че снимките са манипулирани. Това иззеха, имаше и телефони“, обясни Арнаудова по повод твърденията на Рашков, че от дома й са открити материали, от които може да се направи извод, че е следяла какво се обсъжда във връзка с твърденията на Васил Божков.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева