Георги Семерджиев вече е осъден окончателно.

Свързани новини

21.03.2024 16:29

Семерджиев е осъден окончателно по обвинение за кражба на бензин

Видян 496 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Георги Семерджиев вече е осъден окончателно. Присъдата му е за кражба на бензин за 233 лева от бензиностанция на магистрала "Тракия. Това става известно от съдебен акт на Окръжния съд в София. Мъжът, който е подсъдим и за тежката катастрофа на бул. "Черни връх" в София , при която загинаха две млади момичета, вече излежава наказание от една година затвор за кражбата, пише БТА.


По това обвинение той е признат за виновен от две инстанции. Първо Районният съд в Ихтиман осъжда Семерджиев на 12 април миналата година, а след това Окръжният съд в София потвърждава присъдата на 31 януари тази година. С двата съдебни акта магистратите осъжда Семерджиев за кражбата, която е от 3 юли 2022 година. А той изтърпява наказанието си от 23 февруари 2024 година.


В момента Семерджиев е подсъдим по няколко дела. Най-тежкото е за катастрофата със загиналите момичета и предстои Софийският апелативен съд да се произнесе също по делото.


Защитата на мъжа е поискала от съда да промени задържането му под стража в по-лека мярка за неотклонение. Мотивът е, че ако бъде отменено постоянното му задържане, а причината да не е на свобода е само присъдата му, той може да работи, да има отпуск, да получава награди и да има свиждания от роднини.


Както по-рано БТА съобщи, в Софийския градски съд започва второ дело срещу Георги Семерджиев. Процесът е по жалба на Семерджиев, който обжалва присъда от Районния съд в София за средна телесна повреда с особена жестокост. Делото, разпределено на съдия Снежина Колева, все още не насрочено. Утре тя ще заседава по искане на Семерджиев за промяна на мярката му за неотклонение. Според прокуратурата на 5 май 2012 г. в ж.к. „Хаджи Димитър“ Семерджиев използвал мачете, докато пострадалият е бил на земята и в безпомощно състояние. За това престъпление Семерджиев е осъден на две години затвор. Той трябва да изплати и 12 000 лева обезщетение на жертвата. Съподсъдим на Семерджиев е футболистът Иван Бандаловски, който получи една година условно с три години изпитателен срок.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Адвокат Реципроч Карабаджакофф 21.03.2024 21:27

    Накрая съдът ще установи, че убийствата на двете момичета се класифицират по член № 89471-Б, алинея № 9 374-Ф, като леки телесни повреди и ще отнесе най-голямото наказание за кражба на 3 рула тоалетна хартия от нужника на бензиностанция на магистрала Хумус, чрез което ще му натресат особено тежката присъда от цели 3 месеца условно и общо по 184 лева кръвница за двете момичета с леките телесни повреди! Но понеже вече е излежал трите месеца реално, Шарения ще осъди Бългериа на 950 000 € за морални и емоционални щети и за пропуснати служебни награди и свиждания с оная секс кукличката "Мара-Цайса" от МВР-то!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния си ум

Днес е подходящ момент да изследвате подсъзнателния