По думите й кучето Мечо се възстановява и се чувства все по-добре. От Макс обаче няма и следа

Свързани новини

22.11.2022 12:12

Съседи потвърдиха, че насилникът на Мечо е мъчил и други животни

Видян 1773 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По искане на Софийската районна прокуратура съдът задържа под стража 37-годишния мъж, проявил особена жестокост към кучето Мечо. В залата на съда се чуха разкази на съседи в квартал “Карпузица”, които потвърдиха съмненията, че това не е първото издевателство над животно от страна на обвиняемия Захари Шулев.

През уикенда от Animal Rescue публикуваха видео, на което, по техни думи, се вижда как мъжът примамва друго куче, което също е изчезнало.

В момента се събират подписи с искане и този случай да бъде разследван. Ще бъде изпратена жалба до министъра на вътрешните работи и главния прокурор.

“За Макс разбрахме случайно. Ровихме се из видеозаписите, за да разберем какво е станало с Мечо и така се натъкнахме на видеото с Макс”, разказа Пламена Дочева от Animal Rescue.

От организацията настояват за промяна на властите към сигналите за насилие над животни. “Престъплението си е престъпление и трябва да бъде разглеждано като такова, независимо кой е свидетел’, заяви Дочева.

По думите й кучето Мечо се възстановява и се чувства все по-добре. От Макс обаче няма и следа.

В петък ще има обжалване в СГС за мярката на Захари Шулев. Тогава пред съда ще се проведе и организиран протест в защита на Мечо и други пострадали животни.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 22.11.2022 13:28

    голям вой за бездомните кучета, които разнасят кучешка тения, хапят и са опасни, а за осакатените от отровните ваксини 60000 българчета аутисти - нито дума, населението е с промити мозъци и напълно дезориентирано по отношение на собственото си здраве и живот, подлага се на отровни бясно рекламирани и налагани течности, наричани ваксини и измира я от тромби, я от рак, я от деменция - почти всички причинени от ковид ваксите

  • 001 затвор 22.11.2022 12:54

    Много маркирани и изключително спокойни кучета изчезнаха от центъра на София и това е резултат или на главорезите от Екоравновесие на белчинската селянка Йордана или на такива психопати и изроди като свободно движещия се зоофил Шулев, който е опасен не само за животните, но и за хората. Зоополицията липсва и само си получават заплатите

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

козирог