Свързани новини

14.04.2016 16:02

Съсед убил 13-годишната Александра, за да й вземе златните накити

Видян 1523 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    
   Съсeдът на Александра Сивриева  – 19-годишният Красимир Тодоров е обвинен за убийството й. Той е направил самопризнания за престъплението и разказал, че удушил 13-годишната заради златните й накити, които впоследствие продал във Варна.
От обвинението в морския град обясниха, че Красимир е закопчан за 72 ч. Повдигнато му е обвинение за грабеж, придружен с убийство. Стана ясно, че на 19-годишния младеж са му помагали още двама души. Това са бременната му съпруга Ивелина и братовчед му Ахмед. За прес


тъпленията, в които е обвинен Красимир, законът предвижда от 15 до 20 г. на топло или доживотен затвор без право на замяна.
Прокуратурата потвърди също, че Александра е била удушена в същия ден, в който е изчезнала. Тепърва съдебно-медицинската експертиза ще покаже дали момичето е било и изнасилено, и имало ли е блудствени действия с него. Предварителните резултати от аутопсията показват, че Александра е починала след задушаване.



Припомняме, че тялото на 13-годишната Александра от Провадия бе открито във вторник в изоставения Ловен дом в града. Тя беше обявена за общодържавно издирване, след като на 22 март по обяд напуснала дома си и не се върнала. В търсенето на Александра са съдействали разследващи от съседни области - Добрич, Шумен и Бургас, отбеляза шефът на варненската дирекция на полицията старши комисар Даниел Пашов. Той разкри, че в тези 22 дни властите не са проверявали ловния дом, въпреки че основните подозрения на роднините на момичето са били свързани с необитаемата сграда.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни