Свързани новини

29.07.2009 13:15

Саркози: Чувствам се здрав

Видян 1140 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Френският президент Никола Саркози заяви, че се намира в добро здравословно състояние при завръщането си обратно на работа в Елисейския дворец, след като колабира по време на джогинг, информира БГНЕС.


"Искам да заявя пред френския народ, че здравословното ми състояние е добро", заяви 54-годишният лидер, изкачвайки стълбите на президентския дворец, след като председателства среща на кабинета. Саркози беше приет в болница в неделя, след като колабира, докато тичаше в горещ летен ден и беше диагностициран с претоварване и дехидратация.
"Трябва да си почина", добави Саркози и обеща да каже на френския народ, ако постъпи в болница. Президентът, известен със страстта си към бягането, беше изписан от военната болница в понеделник и прекара следващия ден в почивка в лятната резиденция "Ла Лантерн" близо до Париж. Срещата на кабинета беше последната преди лятната ваканция за правителството. През уикенда Саркози заминава на юг, където ще прекара триседмичен отпуск в компанията на съпругата си Карла Бруни в семейна вила на Средиземноморието.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.