Свързани новини

06.06.2013 16:10

Съпрузи пласират проститутки на баровци

Видян 1879 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Семейство пловдивчани и таксиметров шофьор са в ареста заради секстърговия, съобщиха от районната прокуратура, предаде 24 часа.


Съпрузите Костадин и Илияна К. предоставяли 4 момичета, на възраст, от 18 до 28 г. на богаташи. Тарифата била 100 лв. на час. За “екстри” клиентите плащали допълнително по договорка. Сводниците и проститутките си делели парите наполовина. Една от тях работела за семейството от няколко години.


Таксиджията Жан К. имал ангажимент да кара луксозните жрици до хотелите. Преди да се качат в стаите, той прибирал парите от мъжете, които си поръчвали платените ласки, и ги носел на семейството. Шофьорът също печелел добре, защото баровците му давали по 10-20 лв. на курс.


Костадин вече е лежал 2 г. и половина зад решетките за склоняване към проституция. Той и Жан са арестувани в нощта срещу неделя, докато уреждали поредната секссделка. Илияна е прибрана от дома си.


“Срещу съпрузите са повдигнати 4 обвинения за трафик на хора с цел развратни действия. Предвиденото наказание е от 2 до 8 г. затвор", заяви за “24 часа” наблюдаващият прокурор Мария Лулкина. За последните 2 месеца това е 4-о подобно дело. В предишните за изненада на обвинението повечето от проститутките били студентки.


Междувременно 14 проститутки бяха арестувани при друга акция на полицаи от Ботевград и Елин Пелин.


13 от жените предлагали услугите си на главен път Е-79 в района на селата Копяновец и Малините, съобщи МВР. Малко след това е задържана и още една тяхна колежка, чието работно място в близост да разклона за село Григорево.


Всички задържани проститутки ще остават в полицейския арест за 24 ч.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей