До последния момент ще се надяваме, че ще се намери формула за работещо правителство. Това ще стане само, когато има диалог и се търсят решения, добави Плевнелиев.

Свързани новини

19.10.2022 11:26

Само от БСП са изпратили писмен отказ от преговори с Плевнелиев и Паси

Видян 998 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Утре започваме в 11 ч. преговорите с най -голямата политическа сила, след това продължаваме по реда. Това заяви преди днешното пленарно заседание Росен Плевнелиев - президент на България в периода 2012-а - 2017-та година. Нямаме отказ в писмен вид от ДБ все още. Партиите трябва да градят мостове един към друг, каза още Плевнелиев, цитиран от БГНЕС.

Плевнелиев уточни, че до момента само една партия е отказала среща с контактната група, която започва срещи с парламентарно представените партии в четвъртък. И това е БСП:

"И се надяваме искрено да постигнем нашата една-единствена, елементарна цел, а тя е най-после политическите партии да започнат да търсят заедно решение. До тук от общо 6 политически партии, които ние сме поканили, само една е отказала. Очакваме реакцията на останалите. Няма да се откажем. До последно ще очакваме, ще се надяваме. Получихме писмен отказ от БСП засега. Крайно време е да разберем, че политическите партии, трябва да започнат да променят подхода; да търсят и да градят мостове един към друг; да дадат всичко от себе си в този труден момент - България да се управлява отговорно" -  каза Плевнелиев.

До последния момент ще се надяваме, че ще се намери формула за работещо правителство. Това ще стане само, когато има диалог и се търсят решения, добави Плевнелиев.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 завършени смешници 19.10.2022 14:25

    Ама тия двамата смешници и национални предатели никой не ги бръсне за слива. Или Тиквата е полудял, или Мустафата му ги е натресла на кухата манерка и това за него е поредното самоунижение и падение.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец