Ето защо ни беше любопитно да се разровим малко, за да видим как изглеждат тези любими актьори сега и какво правят в живота и кариерата си.

Свързани новини

31.12.2022 07:12

Сам вкъщи 2 навърши 30 години, вижте любимия актьорски състав днес

Видян 2859 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


От излизането на "Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк" изминаха вече три десетилетия, а ние все още не можем да му се наситим, особено по време на празниците. Емблематичният филм е третият най-печеливш коледен филм на всички времена, а героите му остават все така емблематични и очарователни. Ето защо ни беше любопитно да се разровим малко, за да видим как изглеждат тези любими актьори сега и какво правят в живота и кариерата си.


 Кевин Маккалистър (Маколи Кълкин)



Кълкин е на 42 години и неотдавна стана баща на син, роден през 2021 г. от годеницата му, актрисата Бренда Сонг. Една от последните му актьорски роли е в 10-ия сезон на "Американска история на ужасите: Двойна игра" - роля, за която получава похвали от критиката.


Кейт Маккалистър, майката на Кевин (Катрин О'Хара)



О'Хара е на 68 години и има много забележителни роли след емблематичния си образ на майката на Кевин. От 2015 г. до 2020 г. актрисата играе ролята на изпаднала в немилост актриса от сапунена опера в телевизионния сериал Schitt's Creek, който ѝ носи наградата "Еми" за изключителна главна актриса в комедиен сериал.


Бъз Маккалистър, по-големият брат на Кевин (Девин Ратрей)



Ратрей вече е на 45 години и е участвал в много роли, откакто е изиграл по-големия брат на Кевин. Участва в телевизионните сериали "Закон и ред" и "Свръхестествено". Става и редовен участник в риалити сериала на MTV Damage Control.


Г-н Хектор, портиерът на Plaza (Тим Къри)



Къри е вече на 76 години. През 2012 г. той претърпява тежък инсулт, в резултат на който се налага да използва инвалидна количка, а в рамките на възстановяването му се налага да посещава физиотерапия и логопедична терапия. След инсулта работата на актьора се пренасочва основно към озвучаване, но той продължава да пее и да се появява на фен конвенции.


Хари Лайм, крадецът с взлом (Джо Пеши)



Пеши е вече на 79 години, а преди няколко години излиза в пенсия, за да се снима във филма "Ирландецът" от 2019 г. , който му носи номинация за "Оскар". За разлика от другите членове на актьорския състав, Джо е известен актьор още преди участието си в "Сам вкъщи", най-вече заради ролята си в "Добри момчета", популярен филм от 1990 г.


Марв, крадецът с взлом (Даниел Стърн)



Стърн е вече на 65 години и продължава да работи. Последната му роля ще излезе през 2023 г. , когато се присъединява към актьорския състав на сезон 4 на научнофантастичния сериал "За цялото човечество". Други негови творби включват разказването на популярния сериал "Чудодейни години" от 1988 до 1993 г.


Чичо Франк (Gerry Bamman)




Бамман е на 81 години и въпреки че след "Сам вкъщи 2" продължава да участва във филми и телевизионни сериали, ролята на чичо Франк остава най-известната му. Последната му актьорска роля е през 2015 г. в сериала The Following.


Фулър (Кийрън Кълкин)



Кийрън, който в действителност е по-малкият брат на Маколи, вече е на 40 години и продължава да гради успешна актьорска кариера. Една от последните му и най-забележителни роли е в сериала "Наследство". Женен е от 2013 г. и със съпругата си имат момче и момиче.



Preview photo credit Home Alone 2: Lost in New York / Twentieth Century Fox and co-producer, JOSEPH PREZIOSO/AFP/East News



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема

Обстановката до голяма степен ще е непредсказуема.