Една от тайнствените свидетелки по делото срещу Георги Семерджиев се появи в Софийския апелативен съд, но не бе разпитана заради отлагане на заседанието, съобщиха от съда.

Свързани новини

25.01.2024 11:30

Съдът отложи делото срещу Георги Семерджиев

Видян 602 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Една от тайнствените свидетелки по делото срещу Георги Семерджиев се появи в Софийския апелативен съд, но не бе разпитана заради отлагане на заседанието, съобщиха от съда.

Процесът срещу бившия футболист ще продължи на 22 февруари, а причината за отлагането е смъртта на един от частните обвинители (роднини на двете загинали млади жени - бел.ред) и необходимостта от време за конституиране по делото на наследник.

26-годишната студентка Христина Дилева и 22-годишната Хариет Стефанович загинаха на 5 юли 2022 г., когато 35-годишният Георги Семерджиев, седнал зад волана на луксозен джип "Ауди", помете такси на кръстовището на бул. "Черни връх" и ул. "Свети Наум" в София с висока скорост, след което се блъсна в асансьора на метростанция "Европейски съюз". От силния удар колата се разцепи на две и едната половина удари смъртоносно двете млади жени, които по това време са се движили по тротоара.

В края на април м.г. Софийският градски съд призна за виновен Георги Семерджиев и го осъди на 20 години затвор при първоначално строг режим. Присъдата обаче бе обжалвана и в края на септември Софийският апелативен съд даде ход на процеса.

Досега пред магистратите не се бе явила нито една от двете тайнствени свидетелки, за които защитата на Семерджиев твърди, че са пътували в джипа му при катастрофата. Самият подсъдим обяви, че зад волана на луксозното ауди е била именно една от двете жени. Дали това е дошлата в съда днес жена или все още неоткритата свидетелка обаче не е ясно.

Междувременно адвокатът на Георги Семерджиев съобщи, че ще настоява за разпит на свидетелката, който ще бъде проведен на 22 февруари, при закрити врати, тъй като тя имала малолетни деца.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

лъв