Свързани новини

01.10.2020 17:32

Сачева с откровени лъжи и лош английски пред DW (ВИДЕО)

Видян 4432 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Откровени лъжи и манипулации за пред Европа и света изрече българският министър на труда и социалната политика Деница Сачева в ефира на DW, след като стори същото и пред ВВС. Тя направи това с ужасен английски, което поставя под съмнение чуждестранните й дипломи.

Министърът обяви пред германската правителствена медия, че за последните 5 г. била вдигнала минималната работна заплата у нас от 250 на 610 лева., което е лесно може да се провери и да се опровергае. Лъжа се оказа и твърдението и, че страната ни има удвоен ръст на БВП.  Истината е, че за 10 г. той е едва 25%, а за последните 5 - малко над 10%.

Пред DW Сачева сензационно обяви също, че протестиращите  у нас са„терористи”, които пратили в болница 80 полицаи. Такива данни няма и за целокупно 3-те протестни месеца. Няма дори и 1 служител на МВР , който реално да е лежал в болница. Но има такива протестиращи.


Виж видео ТУК!




 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 буфосинхронистка 02.10.2020 11:42

    Поредната закръглена и охранена кака на висок пост и висока заплата, която мисли само за оцеляване и собствено благополучие. Само празни и кухи заучени фрази и нищо за обществото. Само, че лъжите не минават както у нас през купените с народни пари медии, социологични агенции и анализатори

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион