Руският президент Владимир Путин присъства на пленарна сесия на Източния икономически форум във Владивосток, Русия, 7 септември. (Сергей Бобилев/ТАСС/AP)

Свързани новини

07.09.2022 11:28

Русия "не е загубила нищо" в своята "специална военна операция" в Украйна: Путин

Видян 1356 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Русия "не е загубила нищо" в своята "специална военна операция" в Украйна, заяви президентът Владимир Путин в речта си при откриването на пленарната сесия на Източния икономически форум във Владивосток в сряда, предаде CNN.

"Нищо не сме загубили и няма да загубим. Основната ни печалба е укрепването на нашия суверенитет. Ние не сме започнали нищо по отношение на военните действия, а само се опитваме да ги завършим", каза Путин пред аудиторията.


Въз основа на разузнавателни данни САЩ смятат, че Русия изпитва "сериозен" недостиг на военен персонал в Украйна и търси нови начини да подсили числеността на войските си, заявиха двама американски служители пред CNN миналата седмица.

В изявление от понеделник британският министър на отбраната Бен Уолъс заяви, че според оценките от началото на войната "над 25 000 руски войници са загубили живота си".

В края на август президентът Путин нареди на руските военни да увеличат броя на военнослужещите в Украйна със 137 000 души, въпреки че остава неясно как Министерството на отбраната възнамерява да постигне тази цел.



На снимката: Руският президент Владимир Путин присъства на пленарна сесия на Източния икономически форум във Владивосток, Русия, 7 септември. (Сергей Бобилев/ТАСС/AP)



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 фани 03.10.2023 10:17

    За Русия! За България! За Румен Радев! За Възраждане и Костадинов!Ще отстраним на есен ПП, ДБ, ГЕРБ и предателя Б. Борисов, еичарина Карадайъ/с родина Турция/СДС и гнома, ГАРГА-мел и Денковото кафене!

  • 001 ГА4Е 03.10.2023 10:10

    НИКОГА БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ РУСИЯ!!!НАША ОСВОБОДИТЕЛКА ОТ ТУРСКО РОБСТВО-1877/78 г.За Русия! За Вл. Вл. Путин!Заличавй тъпите наркомански сащ, каторжническа Канада и фашистка Окраина.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

телец