Преди 4 години МС гласува 1,5 милиона лева за разширяване на националната ни база на стадион “Раковски”. Лично Бойко Борисов ни покани на заседание на МС.
Разбира се, че с днешна дата зала все още нямаме!

Свързани новини

19.11.2022 07:10

Руди отклони парите ни за зала: Илиана Раева

Видян 1980 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Във Фейсбук Илиана Раева изрази надежда служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева да остане по-дълго на поста си, тъй като по думите ѝ "прави всичко възможно, за да има художествената гимнастика обновена зала". В публиацията си споменава и опит на бившия министър Радостин Василев "да отклони за друго направление 1,5 милиона лева, предвидени за разширяване на базата на стадион Раковски".


"Дано министър Лечева е по-дълго министър! Преди 4 години МС гласува 1,5 милиона лева за разширяване на националната ни база на стадион Раковски. Лично Бойко Борисов ни покани на заседание на МС. Разбира се, че с днешна дата зала все още нямаме! Нямам намерение да разказвам през какво минах, с колко институции, министри, директори, изп. директори, архитекти и т. н. се срещах и ме препращаха при кой ли не. Накрая направихме цялата необходима бумащина с всички възможни разрешения, от всички възможни институции.


Министрите се сменяха, всеки идваше и все нещо предишният не беше направил както трябва. Тръгвах отново през познатите министерства и отново същите процедури. Наистина не ми се влиза в подробности. Дойде министърът на ИТН Радостин Василев, за пореден път помолих така направеният набор от документи да се внесе за гласуване в МС (такава е процедурата, министърът на спорта да ги внесе), за да се разреши строежът и той каза, че ще се запознае с тях.


След време ме извика неговият заместник и ми съобщи, че има една дузина неправомерно издадени документи и няма как да се направи разширението на залата. Отпуснах се на стола, вече нямах сили, но намерих да го попитам: как така? Та аз съм сигурна, че всички документи са изрядни. Той ми говореше някакви неща, как не са, а аз го гледах и сълзите ми напираха, но се овладях и смирено казах: ами добре, не мога повече, нямам сили повече, отказвам се. Дойде новият министър Весела Лечева. Извика ме при нея. Бях заедно с генералния ни секретар Росина Атанасова. Показа ми документите и ми каза: Радостин Василев се е опитал да отклони парите по друго направление. Гледах и не можех да повярвам. Защо? Защо сте такива? С комплекси ли сте, лоши хора ли сте, “пази Боже, сляпо да прогледа ли сте”? Чувствах се напълно обезверена, изпразнена от смисъл.


Слушах, прочетох какво е направено и попитах: Защо? С днешна дата министър Лечева прави всичко, което и позволява Законът и постът й, за да помогне тази зала да се направи. Прави го като министър, прави го като един добър човек и го прави като един Голям спортист. Прави го, заради заслугите ни за най-успешния спорт последните 11 години”, написа Раева във Фейсбук.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 21.11.2022 15:03

    Не вярвам нито на Весела Лечева, нито на Илиана Раева. И двете имат само лични интереси, които обличат в обществени каузи. Накрая остават само техните печалби.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

скорпион