Това научи 19 минути от първа ръка от една от живеещите в блока на ул. Оборище - тв легендата Маргарита Михнева

Свързани новини

12.07.2023 13:47

Роми превзеха апартамента на Нора Нова: Михнева

Видян 2426 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Незнайна ромска фамилия се шири в аристократичния апартамент насред най-скъпата софийска улица Оборище, който остана без наследници след смъртта на певицата и светска дама Нора Нова.


Таборът, населил се в тузарската кооперация, в която има немалко знаменити обитатели създава проблеми на съседите. Най-елитната махала в държавата е пропищяла! Това научи 19 минути от първа ръка от една от живеещите в блока на ул. Оборище - тв легендата Маргарита Михнева.

Попитана дали настаняването на ромската фамилия от незнаен произход е самоволно, авторката на безброй репортажи, разследващи сделки на имотната мафия уточни, че е проверила документацията и собствеността на пришълците е изяснена. Те са получили жилището след няколко врътки.

Странното е, че по нейни наблюдения тези хора не притежават финансови възможности да платят за апартамент, струващ поне 1 милион лева, ако се съди по раздрънкания им автомобил и вехтите дрехи.

Това подсказва, че някой може би използва ромите, за да прогони останалите обитатели на апетитния имот - огромната част от тях хора в третата възраст. Така може би се надява да изкупи на безценица или поне доста по-евтино от нормалното техните апартаменти.

Напомняме, че докато Нора Нова беше жива двете с Михнева водеха междусъседска война, която стана и публична след намесата на Люба Кулезич и нейното предаване Честно казано на страната на първата певица, родена в България, участвала в Евровизия, макар и от името на Германия, десетилетия преди падането на Желязната завеса.

Спорът между двете устати жени с визонени палта възникна първоначално заради паркиране в задния двор на кооперацията, която и двете обитаваха. В последните години от живота си Нора Нова изпитваше известни финансови затруднения заради  прекратения бизнес, който имаше. Тя все по рядко се появяваше по партита и пътуваше до Виена, докъдето често отскачаше преди това.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 12.07.2023 22:08

    Елитът на прогнилата западна демокрация е ЦИГАНСКИ, mon cher.Също като господжата Нова и Михневица. Циганин е биопараметри, а не социален статус.

  • 001 Anonimen 12.07.2023 16:49

    Не ни разрешават да наричаме циганите с истинското им име.Прогнилата западна псевдодемокрация си въобразява,че-цитаните могат да се поправят.От този случай не разбирате ли какво ни чака?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.