На Сахалин са известни няколко случая на мобилизация на хора, които не отговарят на условията за военна повинност. Например един местен жител е призован в армията, въпреки че е диагностициран с диабет и има метални пластини в гръбначния стълб

Свързани новини

04.10.2022 11:26

Роднините на мобилизираните в Сахалин ще получат по 5 кг риба

Видян 1099 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Роднините на мобилизираните мъже в Сахалин ще получат по 5 кг риба, съобщи ръководителят на регионалния изпълнителен комитет на "Единна Русия" Михаил Шувалов на брифинг за предоставянето на помощта на семействата в Сахалин и Курилите.

    "За региона на Сахалин са отпуснати около 9 тона прясно замразена риба. Това са камбала, минтай, кета. А в близко бъдеще нашите доброволци ще доставят на семействата на мобилизираните жители по около 5-6 кг на човек", каза Шувалов.

Според него това действие е "една от мерките за подкрепа".

    "Това е проект, това е действие, като една от мерките за подкрепа, която не е изчерпателен списък на нещата, които партията прави. И скоро семействата ще имат риба", казва Шувалов.

На Сахалин са известни няколко случая на мобилизация на хора, които не отговарят на условията за военна повинност. Например един местен жител е призован в армията, въпреки че е диагностициран с диабет и има метални пластини в гръбначния стълб. В Тимовски район е мобилизиран мъж с менингоенцефалит - възпаление на мембраните и субстанцията на мозъка, посочва "Дожд" в телеграм канала си.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец