Тара Нури-Иванова

Свързани новини

03.07.2023 16:30

Режисьорката на Гала стана директор на всички предавания на Нова

Видян 1865 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Тара Нури-Иванова, режисьорката на Гала, е новият директор „Съдържание и продукция“ на Нова Броудкастинг Груп. Компанията обяви, че тя заема позицията от днес (3 юли 2023 година). Като част от мениджърския екип, тя ще отговаря за производството и координацията на съдържанието за всички телевизионни програми и платформи.

„Радвам се, че отличен професионалист с богат опит поема управлението на вътрешните и външните телевизионни продукции на компанията. Тя е част от екипа на NOVA повече от 25 години и познава отлично както вътрешните процеси, така и медийната среда у нас. Нейният творчески почерк и стремеж към най-високите стандарти са от важно значение за запазване на лидерските позиции на медийния пазар“ – заяви главният изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова.

Тара Нури-Иванова се присъединява към NOVA през 1998 година и преминава през всички нива в телевизионното производство, заемайки позициите режисьор, главен режисьор и продуцент. Тя има ключова роля за творческата реализация на новините и актуалните предавания в новия студиен комплекс на компанията. Кариерата й започва като асистент-режисьор в Българската национална телевизия. Професионалната й биография е свързана със създаването на множество телевизионни предавания и заснемането на концерти и театрални постановки.


За своята работа е носител на награди, сред които „Златно перо“ за принос към българската култура и изкуство. Има отличия от телевизионния конкурс „Осмата муза“ за заснемането на постановката „Човекът, който прави дъжд“ в Народния театър, както и за телевизионната реализация на концерта на Васко Василев „Love Affair“. През 2010 година получава награда от Работилница за граждански инициативи за принос в отразяването на благотворителни кампании и инициативи.
Нова Броудкастинг Груп благодари на Ивайло Вандов за всеотдайната работа на същата позиция и му пожелава успех в бъдещите проекти.  




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак