Свързани новини

17.06.2013 10:19

Ревниво бивше гадже уби 19-годишната Стефка

Видян 1556 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

19-годишната Стефка от Пловдив, чийто труп изплува от водите на р. Въча, е убита от ревност. Първоначалните подозрения се потвърдиха – момичето намерило смъртта си от 22-годишния Владимир. Той е родом от Ивайловград и е бивш приятел на Стефка. Заподозреният в убийството е задържан за 72 часа с постановление на прокурор от окръжната прокуратура в Пловдив. Срещу него е образувано досъдебно производство.


 Според данни младото момиче е убито по особено жесток начин. 22-годишното ескгадже наскоро разбира, че любовта на живота му си има нов приятел и решава да я покани на среща, за да се изяснят. Трагедията се разиграла в сряда, когато Владимир закарал любимата си до р. Въча, в близост до канала на село Йоаким Груево и я пребил. После я изхвърлил жива и тя се удавила. Бързотечащата вода я повлякла и ден по-късно я изхвърлила край Кадиево, където на трупа се натъква рибар.


Убиецът започнал да работи при бащата на момичето земеделски производител и дори му дали да живее в дома им. След кратка, но пламенна връзка със Стефка, ревнивецът се пренесъл да живее в Стамболийски, но не се отказал от любовта си. Според източници непрекъснато я следял във Фейсбук. Тази година Стефка е била абитуриентка и е чакала дипломата, за да може да подаде документи за кандидатстване във ВУЗ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.