Свързани новини

02.09.2021 13:35

Ресторантьори обявиха, че започват блокади в цялата страна

Видян 2102 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Представители на ресторантьорския бизнес започват протести от днес заради затягането на мерките. Това съобщи пред БНР председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов.


По думите му днес ще бъде блокиран центърът на Велико Търново, а утре това ще се случи в Пловдив. Голям протест ще има на 7 септември в София.


„Това, което ние ще направим, целият туристически бранш, заедно с всички засегнати браншови организации по тази заповед, започваме да блокираме цялата страна. Днеска почваме от Велико Търново, утре Пловдив, в София ще направим огромен протест на 7-и, и оттам насетне всеки ден ще блокираме цялата страна. Абсолютна лъжа е, че има каквито и да е било социално-икономически мерки и за бизнеса, и за хората“, каза Ричард Алибегов - председател на Българската асоциация на заведенията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 02.09.2021 15:08

    Силвестър Башибозуков пак се е разпасал като дерибей.

  • 002 Anonimen 02.09.2021 13:58

    Измамниците на храна и напитки пак недоволни, че им се ограничава търговията на ментета ? В цял свят има пандемия и никъде освен в България ресторантьори и хотелиери не стачкуват а просто спазват мерките които са предприети, що за наглеци и неразумни идиоти са тези шмекери ? Има цивилизовани държави в които изобщо са затворени хранителните заведения с цел запазване здравето и живота на хората, какъв кретен може да бъдеш, че да искаш да ти разрешат да заразяваш хората чрез храна, посуда и обслужващ персонал ?

  • 001 Anonimen 02.09.2021 13:45

    Тези май са на път да грабнат пушките и ще излязат в Балкана. Герберският НОЩ ги блокира с месеци и не гъкнаха, тук са бесни на затваряне в 22.00 часа.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес е подходящ момент да изследвате своите мисли

Днес е подходящ момент да изследвате своите мисли,